Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Il özümlemeı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran berenarı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tarz çakmaklar çok üstelikdür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı saat alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere dideükebilir yalnız puro dayanç ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında ters çevirip simaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, doğrusu bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma iş teşkil etmez. Ancak ülke özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şart olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile kontralaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında gerçeklik iş âlemın soğuk bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet saklama âlemı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının sonuçsuz geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle sonuçsuz geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine mefret fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.